Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
beépíthető
Típus:
családi ház
Vételár:
39.9 M Ft
Alapterület:
120 m²
Telekterület:
240 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
4
Pince:
nincs
Épület szintjei:
földszintes
Fűtés:
gáz (cirkó), gázkazán
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Csongrád megye, Szeged (Alsóváros), Tisza Lajos utca
Akadálymentesített:
igen
Fürdő és WC:
egy helyiségben
Légkondicionáló:
nincs
 

Hivatkozási szám:
6112
Megjegyzés:

Szeged-Alsóvároson – sarki telken - egyszintes, régebbi, hőszigetelt, tégla építésű ingatlant kínálunk eladásra, szabadon álló garázzsal.

A főépület a sarki utcafronton helyezkedik el. A főépület és a garázs között kis virágos- és hobbikertet alakítottak ki. A garázs mögötti részen hangulatos fedett kerti konyha található, sütögetővel.
A főépületbe a kerti részből, a teraszról oldalt vezet a bejárás. A bejárati ajtó új, jó hőszigetelő. Belépve egy kis előtérben találjuk magunkat. Szemben a konyha + étkező fogad. Balra, a sarki részen önálló bejáratú az egyik szoba, a nappali. Középen a konyha átvezet egy különálló szobába. Jobbra két másik tágas szoba van, amely egymásból megközelíthető, de igény szerint van lehetőség ennek a két szobának a külön bejáratúvá tételére is. Az utcára néző 3 szobán új, műanyag nyílászárók vannak. Minden ablak szúnyoghálós, redőnyös.

A bejáratnál balra egy ablakkal ellátott háztartási helyiség van. Mellette a fürdőszoba zuhanykabinos, csempézett.
A fűtés kombi cirkókazánról történik, lapradiátoros hő leadókon keresztül. A burkolatok: a konyhai, fürdőszobai rész kerámialappal burkolt, a szobák laminált padlólappal fedettek.
Az ingatlant a közelmúltban kívül-belül igényesen felújították, folyamatosan karbantartják.

Az itt élők jól megközelíthető, mégis csendes, kertvárosi környezetben tölthetik mindennapjaikat. Fiataloknak, idősebbeknek, családoknak is lehetővé teszi a saját, önálló, kényelmes életvitelt.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére